Specialisten

Volledig ontzorgd door Hoeksma Schilder- en Onderhoudsbedrijf

Hoeksma Schilder- en onderhoudsbedrijf is een jonge en klantgerichte onderneming en gevestigd in Marrum. Na veertien jaar loondienst koos Pieter Hoeksma er voor om voor zichzelf te beginnen. Hij had een bepaalde koers en omgang met anderen voor ogen die hij niet vond bij de bedrijven waar hij voor werkte. Persoonlijk contact en binding met zijn klanten bijvoorbeeld. En waardering en oog voor het personeel. Met de nodige ervaring in het aansturen van diverse projecten op zak, begon hij zo’n twee jaar geleden zijn eigen bedrijf.

Hoge kwaliteit, laag tarief

Eén van zijn vaste collega’s is Mostafa (32), die afkomstig is uit Syrië en daar scheepsschilder en stucadoor was. Pieter gaf hem de kans om wat extra kneepjes van het vak te leren en maakte hem vertrouwd met de Nederlandse bedrijfscultuur. Beide mannen delen de passie voor hun vak en hebben een enorme drive om vakwerk te leveren. Er wordt altijd gewerkt met hoogwaardige materialen, maar omdat de overheadkosten van het bedrijf laag zijn, zijn de tarieven dat ook.

Venetiaans Stucwerk

Je kunt bij Hoeksma terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, kleine onderhoudswerkzaamheden zoals het vervangen van een boeiplank, kleine klussen in en om huis, het plaatsen van glas en wandafwerking. Daarbij kun je denken aan behangen, spuiten of bijvoorbeeld stucwerk. Een nieuwe trend in nieuwbouwwoningen is Venetiaans stucwerk. Omdat het waterafstotend gemaakt kan worden, zie je het regelmatig in keukens en badkamers. Je creëert er een marmer- of betonlook mee en de ruimte krijgt een warme uitstraling.

Ontzorgd

Omdat service belangrijk is voor Pieter en zijn collega’s, word je bij iedere klus volledig ontzorgd. Zodra duidelijk is wat je wensen zijn en alle mogelijkheden zijn doorgesproken, krijg je een plan met een passende offerte. Daarna zorgen de mensen van Hoeksma dat het allemaal volgens afspraak wordt uitgevoerd.

Onderhoudsplan

Nieuw bij Hoeksma Schilder- en Onderhoudsbedrijf is het onderhoudsplan voor nieuwbouwwoningen die minder dan een jaar oud zijn. Voor een vast maandtarief heb je geen omkijken meer naar de buitenkant van je huis. Na een kritische eerste check wordt er om de twee jaar gekeken of er onderhoud nodig is, waarbij ook kritische plekken zoals onderdorpels grondig worden geïnspecteerd op bijvoorbeeld vocht en houtrot. Daarnaast wordt je huis buitenom geschilderd wanneer dat nodig is. Hoeksma zorgt dat alles in orde is en blijft. Je kunt kiezen uit twee pakketten, met en zonder schoonmaak.

BTW-tarief

In 2019 gaat het Btw-tarief voor bestaande woningen en nieuwbouw ouder dan twee jaar van 6% naar 9%. Daarom is het aantrekkelijk om nog dit jaar een offerte voor schilder- of onderhoudswerkzaamheden aan te vragen. Dat geldt ook voor het afsluiten van een onderhoudsplan.

Meer weten?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies en informatie. Pieter is via Whatsapp goed bereikbaar en je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord. Het bedrijf is ook te volgen op Facebook.

Hoeksma Schilder- en Onderhoudsbedrijf
Pieter Hoeksma
Lage Herenweg 12, 9071 GB Marrum
Tel. (06) 18 99 24 98
info@hoeksmaschilder.nl
www.hoeksmaschilder.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.