Sels oanpakke

Menameradiel - Wier (Wier)
Toekomstig aanbod

vanaf € 112.800,-

Over dit project

Het concept ‘Sels oanpakke’ is met name ontwikkeld om starters meer mogelijkheden te bieden op de woningmarkt. Vooral deze groep heeft het moeilijk in de bestaande woningmarktsituatie. Een eigen nieuwbouwwoning lijkt een onbetaalbare droom.

Met ‘Sels oanpakke’ bieden wij deze groep een oplossing. Het concept is even doeltreffend als simpel: men bouwt de woningen wind-en-waterdicht af, waarna de nieuwe eigenaren zelf aan de slag moeten. Daarbij bieden wij een helpende hand met advies en ondersteuning. ‘Sels oanpakke’ speelt in op de samenhorigheid van de nieuwe bewoners, hun vrienden en familie. Met elkaar moet de individuele droom worden waargemaakt.’

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sels oanpakke
Koopwoningen
20
Prijs
€ 112.800,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Menameradiel.

Aanmelden