De Pôlle fase 2, Berlikum

Menameradiel - Berltsum (Berlikum)
Actueel aanbod

€ 142.900,- tot € 167.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 140m2
Kaveloppervlak
127 - 412m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Een voormalig kassencomplex vormt de locatie waarop het plan "De Pôlle" is gesitueerd. Mooi aan de rand van het dorp en aan doorgaand vaarwater gelegen, wat onderdeel uitmaakt van de Kleiroute.

In de Pôlle worden verschillende woningtypes aangeboden, waarvan er op dit moment in fase II nog een tussenwoning beschikbaar is.

Wonen in jaren 30 stijl
De jaren dertig kenmerken zich door zeer degelijke en fraaie woningbouw. Karakteristieke huizen met veel stijl en uitstraling. Deze bouwstijl wordt in de literatuur ook wel de Amsterdamse school genoemd. Aan de buitenkant bepalen drie kenmerken de basis voor de architectuur: Rijke detaillering van speciaal gevelmetselwerk met bijbehorende stenen, het reliëf en de lijnen van de ramen en kozijnen en de fraaie afwerking met geveloverstekken en bijzondere entreepartijen met luifels. Een bouwstijl die geliefd is bij het wonen van nu!

Thema Basis
De woonkamer biedt een royale ruimte voor een sit- en eetgedeelte. Een optionele ruime bijkeuken is voor verschillenden doeleinden in te richten, bijvoorbeeld als werkkamer of wasruimte. De verdieping is ingedeeld met drie royale slaapkamers en een badkamer, waarin desgewenst een ligbad kan worden geplaatst. Op de zolderverdieping is veel ruimte voor een extra slaap-/ studeerkamer.

Thema Werk
Dit huis heeft een mooie lichte werkkamer op de begane grond die vanuit de woonkamer en vanuit de hal te betreden is. De ruimte is gescheiden door mooie lichte ensuite deuren waardoor er een mooie ruimte verbindingen blijft tussen werk- en leefruimte. Natuurlijk kunt u deze kamer ook ideaal als kinderkamer inrichten.

Thema Leven
Dit is een huis waarin lekker geleefd kan worden. Door de hedendaagse gestylde ensuite deuren te sluiten ontstaan er twee leefruimtes waardoor er voor meerdere mensen plek is om zich terug te trekken. zo kunt u ongestoord een gesprek voeren of een boek lezen terwijl de kinderen lekker vrij kunnen spelen.

Thema Passie
Een mooie eilandkeuken vormt het middelpunt van deze woning. Door de keuken in het midden te plaatsen ontstaan er gevoelsmatig twee leefruimtes waardoor er voor meerdere mensen plek is om zich terug te trekken. Vanuit de bijzondere keukenopstelling zal er snel een spontaan gesprek ontstaan met mensen in de woon- of eetkamer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Pôlle fase 2, Berlikum
Koopwoningen
2
Prijs
€ 142.900,- tot € 167.500,-
Type woningen
Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Menameradiel.

Aanmelden